Tasta’m

Tasta’m

  1. Concurs de Tapes
  2. »
  3. Tasta’m
Direcció:
Plaça del Pais Valencià, 12, 03760 Ondara, España, Ondara, Alacant, Espanya 03760
Descripció:

“Ondara entre la mar i la muntanya”
Eriçó farcit amb rovelló fumat amb carn d’eriçó i fenoll marí.
Així es com podríem definir aquesta “tapa”, Ondara geogràficament es troba entre les muntanyes de l’interior de la Comarca i a penes a 4 km de la mar.
La nostra tapa defineix gastronòmicament aquesta posició del nostre poble i amb ella, hem volgut transmetre els sabors i aromes que la representen.
De la muntanya hem triat el rovelló i de la mar l’eriçó així hem unit tots dos productes de la temporada de tardor.
Al rovelló l’hem introduït primerament al forn de carbó. Aquesta tècnica ens aporta un lleuger gust a fumat que ens recorda els rovellons torrats a la brasa. Després de tallar-los en daus molt menuts, els hem sofregit amb ceba, all i julivert i la carn de l’eriçó per tal d’integrar ben bé els sabors dels dos productes.
Finalment, buidem completament la closca de l’eriço per tornar-la a farcir amb el sofregit acabant de muntar la tapa amb la pròpia carn de l’eriçó.
Ho acabarem decorant la tapa i aportant un sabor extra de mar, bé amb fenoll marí en salmorra tradicional o bé amb *alga dilsea carnosa roja, aquesta amb un sabor extra d’eriçó.
Esperem que aquesta tapa, estiga a l’altura de representar al nostre local a la ruta de la tapa.
*Estem a l’espera de que ens confirmen per part del proveïdor si podrem disposar d’aquesta alga en salmorra, ja que la tardor no es la seua temporada natural.

Contact Information
Telèfon: 966 47 76 95
Website:

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send message to listing owner

Send message to moderator